13/09/2006: Heropbouw na brandstichting 2 (langere pagina)

Na de tweede zware brandstichting hieronder, vroeg ik aan mijn baasje of hij mij ditmaal nog sterker, nog groter en nog mooier kon maken. 

Hij dacht er even over na, en besloot net zoals bij de IJzertoren (zie links 'Brandstichting 2', dan meer naar onderen) de stukken samen herop te stellen In Memoriam.

 

Eerst vroeg hij ditmaal echter hulp aan landbouwer Geert Labis, die zo lief was om met zijn Merlo te helpen meer palen dan de vorige maal te funderen. Als u op de foto of hier klikt, dan ziet u het zelfs in video-formaat.

Hieronder vindt u dan twee foto's na de versteviging en de herbevestiging van nieuwe panelen, inclusief de foto van het vernielde monument (opzettelijk 'links' geplaatst), met daarin een opgeofferde mooie langwerpige poster van New York waarop de Twin Towers WEL nog staan!  Maar hij vond mij de moeite waard om een van zijn reserveposters daarvan te geven.

Daaronder vindt u die poster ook in detail.

Geniet ervan, want de stand is 10 X constructie tegenover 7 X destructie 2 X brandstichting.

Hieronder posterdetail met de skyline van New York VOOR 11 september 2001

Zo, benieuwd hoe lang het duurt voor ik opnieuw gemolesteerd of verbrand wordt.  Dit is geschreven op woensdag 13/09/2006 (de 13de is een geluksdag normaal want ik geloof enkel in dingen die geluk brengen, eigenlijk geloof ik dat je zelf voor alles moet instaan), 18h21.

www.vlaamsvierkant.be - Heropstanding/Heropbouw - info@vb.be