Belgische Boe-bedrijven:

Een aantal bedrijven werkt ook mee met het Cordon Sanitaire.  Deze worden hieronder verzameld, de bedrijven in kwestie mogen altijd reageren op de vermelding hieronder, nieuwe mogen ook aangehaald worden.   De moegetergde Vlaamse KMO's raden elkaar intussen aan, respect te hebben voor de mening van deze 'schuldige' bedrijven en het Cordon Sanitaire dan ook te respecteren in hun richting.  Als het Vlaams Blok voor hen niet bestaat, moeten ze hun klanten ook maar achter dat 'ijzeren gordijn' zoeken.

Klik op de naam hieronder om naar hun rubriek te gaan.  Ieder bedrijf heeft het recht te reageren en het antwoord zal integraal gepubliceerd worden met het zuiverste recht op vrije meningsuiting.

1. Delta Lloyd     [ma 14/06/2004]
I
n hun reclame in diverse kranten (Volk; Het Laatste Nieuws), daags na de verkiezingen van 13 juni 2004, haalden ze 4 partijen aan.  De 2de grootste bestaat volgens hen niet.   Zelfs op een mail van mij hierover, wilden ze niet reageren. Het was nochtans een van hun eigen kantoren die hier aanstoot aan nam. 

En dan te zeggen dat op hun site www.deltalloyd.be op de eerste pagina staat:

Voor een goed leven - Pour une belle vie.

Zouden ze misschien nog niet weten dat in de programmawet van 22 december 2003 hun taks van 0,06% vanaf 2005 opklimt naar 0,07% voor 2006 en naar 0,08% in 2007 (dat jaar trouwens naast die meer dan 5000 EUR extra belastingen & sociale bijdragen via de achterbakse wijziging van de '1 mio BEF-regel', zie http://logocom.be/fiscaal ?).  Verzekeringen worden dus ook duurder! Maar ja, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa, ik dacht als VLD'er voor 2004 ook dat Paars stond voor belastingverlaging.  Op de koop toe, hebben ze bij Delta Lloyd al de nakende programmawet gelezen over de terugvorderingsprocedure omtrent hun abonnementstaks en de perikelen over de particulier gesloten tak 23-verzekeringen?  Kon het eigenlijk nog moeilijker gesteld worden en zouden ze niet beter in het vervolg EERST nadenken over een wet i.p.v. hiaten continu op te vullen met bijkomende besluiten (art. 307 BS 31/12/2003) door 'per ongeluk' alle tak 23-verzekeringen aan de taks te onderwerpen.  Voor andere lezers die dit niet snappen: dat is volgens mij duidelijk de bedoeling: Divida et impera et... kassa!  of in 't Vlaams: geld tekort, geld tekort, geld tekort en maak het moeilijk dat ze niet op straat komen betogen (liefst de braafste burgergroepen zijnde loontrekkenden en zelfstandigen aanpakken).

2. Oxfam wereldwinkel Gent,tel. 09/223.46.02 fax 09/233.53.22  [wo 23/06/2004]

In citeer een massamailing die vanuit deze 'progressieve' hoek komt:

Hola amigos,

Vinden jullie ook dat er iets moet gebeuren tegen de zure regen die het BLOK verspreidt, jullie zijn niet alleen, met alle progressieven in vlaanderen en wallonie moeten we iets doen tegen de terugkeer van het facisme en partijen die de verdere afbraak van onze sociale zekerheid willen en minderheden( immigranten,vrouwen,gehandicapten,werklozen) volledig aan hun lot zal overlaten! Dat willen wij niet,en daarom steun deze petitielijst dan kunnen we samen een sterk signaal geven dat wij geen racistische partij die veroordeeld is voor racismeverspreiding en haat tegen vreemdelingen in Belgie aan de macht willen!

Dank u wel !

Felipe

http://www.petitiononline.com/13062004/petition.html > >Denk niet dat het niets uitmaakt of je deze petitie wel of niet >tekent, het gaat om het signaal dat we uitstralen om te reageren op >de misselijkmakende uitslagen van de voorbije verkiezingen. > >DEMOCRATIE WERKT ALLEEN ALS IEDEREEN MEEWERKT ! > > >PS: stuur dit bericht door, counter extreem-rechtse partijen !!

Wereldwinkel Gent-Centrum Lammerstraat 16 9000 Gent tel: 09/2234602 fax: 09/2335322

Ik heb de winkel gebeld, en gezegd dat de Vlaamse zelfstandigen en bedrijven met economische noden, het eigenlijk niet meer leuk vinden om uitgemaakt te worden voor fascisten door mensen die het woord 'fascist' niet eens ordentelijk kunnen schrijven (en ook geen hoofdletters bij Wallonië/Vlaanderen) en dus etymologisch zeker niet weten wat dat woord betekent.  Ik val normaal niet over taalfouten, maar fascisme komt bij mensen met taalkennis wèl hard over.  Ik hoop dat dit artikel iedere weldenkende, goedbedoelende Vlaams Blok- stemmer ertoe aanzet om gewoon aan die winkel in onze gekende vriendelijke en kort maar zakelijke stijl telefonisch mededeelt dat hij/zij geen racist noch fascist is.   Wij 'spammen' toch ook niet dat de NGO-sector bulkt van mensen die weigeren per dag minder dan 250 EUR te verdienen, en dat de werkingskosten van bepaalde door de overheid gesubsidieerde diensten qua percentage het laatste jaar tè hoog lagen om goed te zijn voor de ontwikkelingslanden zelf.  Of dat de nieuwe baas Jozef De witte van het het 'Centrum Leman' (oude benaming) de broer is van gouverneur Lodewijk De Witte en over 11.11.11 en amnesty Internationial naar deze post kon maneuvreren.  Misschien moet op deze massa-mail dan wèl gereageerd worden met de oproep die ik ook ontving van een school of wij in de toekomst niet eerder 'hun' nonnetje zouden steunen i.p.v. Broederlijk Delen, omdat dat nonnetje zelf persoonlijk het geld brengt voor de projecten met waterputten.  Ik heb gezien dat zij 3 X zoveel waterputten realiseren voor hetzelfde budget?  In naam van de KMO's en zelfstandigen, vraag ik Oxfam in de toekomst redelijk te reageren en ruimte te laten voor een antwoord in plaats van normaal denkende mensen zomaar naar het Vlaams Blok te jagen door hun onredelijkheid.  Of is de criminaliteit al zo toegenomen dat er nu al bijna één miljoen criminelen zijn in Vlaanderen?

In dit concreet geval wil Oxfam Wereldwinkel dus duidelijk het Cordon Sanitaire handhaven en vragen zij deze 1 miljoen Vlamingen dus liever geen goederen meer bij hen komt kopen!  Wij nemen hiervan publiek akte en wachten op een officieel standpunt van Oxfam dat we dan hieronder integraal zullen publiceren.  Ik denk, dat ook Oxfam wereldwinkels baat hebben bij een gezonde economie, want als de Vlaamse burger (incl. geïntegreerde allochtonen) geen batig saldo in zijn portemonnee heeft, zal er zeker geen budget meer zijn om etenswaren daar te kopen en de mensen in de ontwikkelingslanden onrechtstreeks te helpen.  Denk eens een minuut na, voor je zo'n nonsens-mails zendt en op oorlog aanstuurt i.p.v. op vrede.

3. http://www.artifice.com (Kevin Matthews; existing link over KU-Leuven)

Dit is om eenvoudige reden dat deze blijkbaar bovenvermelde petitie http://www.petitiononline.com/13062004/petition.html sponsort.  Mag ik er bovendien op wijzen dat deze site geen ondernemingsnummer vermeldt, en dat u dus bij aankoop van goederen daar importrechten moeten betalen, die dikwijls door DHL zullen getaxeerd worden.

4. BBTK - ABVV -  Linx+ [24/06/2004]

Via de site http://www.ligavoormensenrechten.be/actueel.htm wordt duidelijk een niet neutrale folder aangeboden via alle BBTK-kantoren zonder correcte toelichting van het Vlaams Blok.  Om zelf te oordelen vindt u u de folder op deze link in .pdf formaat (3 MB). 

opsommingsteken

Op blz. 1 ziet u de verbanden tussen de verschillende belangengroepen

opsommingsteken

Jonge Turken: Annemans & Philip Dewinter.  Hoe goed kennen ze Dewinter als ze zelfs zijn naam niet juist kunnen schrijven?

opsommingsteken

Op blz. 5 "Het moet aan werkgevers toegelaten zijn om bij aanwerving voorkeur te geven aan eigen volk; verhuurders moeten volledig vrij zijn in de keuze van hun huurders" linken zij als 'oproep tot discriminatie'.  In het contractrecht staat nog steeds dat het over een wilsbeschikking in vrije wil tussen verschillende partijen gaat, dus ik weet niet wat discriminatie hiermee te zien heeft.

opsommingsteken

Waar BBTK voor bang is, is natuurlijk dat het Vlaams Blok het inderdaad niet heeft op de verzuiling van de vakbonden èn dat vormt de demagogie van hen tegen het Vlaams Blok uit.  Het is een puur machtsvertoon tegen het Vlaams Blok waarbij het doel de middelen heiligt.

opsommingsteken

Wat BBTK bewust verzwijgt is de strategie die door pater Leman werd geactiveerd door een brief te schrijven dat Brussel in gevaar kwam en dit aan alle regerende partijen, en hiervoor is onze Kortrijkse burgemeester Declerck samen met Reynders een paniek-actie begonnen die leidde tot een wijziging van de grondwet met het specifieke doel om een veroordeling ZONDER volksjury (zoals Dutroux) te kunnen doorvoeren nadat de vorige rechtbanken zich niet bevoegd WILDEN verklaren (u kent het citaat: "we gaan door tot we een rechter gevonden hebben die ze wil veroordelen" wat allesbehalve rechtsmatig klinkt). Vervolgens draait men ons recht van 3000 jaar om en kan men een volledige groepering veroordelen die 'aanzet geeft tot discriminatie', i.p.v. het klassieke recht waarin FEITEN worden geconstateerd en dat dit via BEWIJSLAST leidt tot een veroordeling.  Als het BBTK omgekeerd veroordeeld zou worden, dan zou dit impliceren dat elk lid moet bewijzen dat hij niet medeplichtig is.  In een ruk verklaar je ook oorlogen uit 'preventie' goed met zo'n standpunten.  Als het hoofd onderwijs trouwens publiek zegt dat "een leerkracht die publiek uitkomt voor zijn homo-huwelijk problemen zal krijgen", kun je dat op net dezelfde basis zetten.  En dan de Nederlandse maatregel, waar de regerin Amsterdam het fiat geeft, om in een regio een selectiecriterium in probleemwijken van minimaal 20% meer inkomen dan het gemiddelde te hanteren als inwijkcriterium, dat zou dan wèl economisch gerechtvaardigd zijn.  De drijfveer van het Vlaams Blok is een economische drijfveer voor behoud van welvaart.  Niet voor het uitroeien van een of ander ras, zoals men mij ook deed geloven bij mijn jarenlange lidmaatschap van de vld (zie http://logocom.be/vld.pdf).

opsommingsteken

Op blz. 9 komt de ernst van deze absurde wetsverstrenging voor: "het ontplooien van enige activiteit binnen de groep of verenigings is hierbij niet vereist."   Let wel: dit is de memorie van toelichting van

opsommingsteken

Voorts laat het BBTK na om te melden dat het Vlaams Blok intussen al lang een 10-puntenplan heeft.  Indien men het 70-puntenplan wil ten laste leggen, dan kon men dit al zéér lang met de heer Dewinter zelf rechtstreeks aan te vallen en te interneren.  Maar doordat men geen daden ten laste kan leggen, lukte dat niet.

opsommingsteken

Op blz. 13 verwijst de advocaat "met internationale ervaring" naar arresten in Nederland, Frankrijk, Italië & Duitsland.  Bij AL deze gevallen werden FEITEN veroordeeld en geen uitspraken.   ZONDER uitzondering!

opsommingsteken

Op blz. 14 brengt men de kern van de zaak aan: "het beeld dat opgehangen wordt van de vreemdelingen is..." en dan de woorden "misdadigers - broodrovers - profiteurs - bevooroordeeld door de multiculturele maatschappij - onintegreerbare fanatiekelingen".  Hier draait men dus de situatie om, waar het gaat OVER dergelijke mensen, en statistieken staven dat hierbij gebruik wordt gemaakt van een groot deel van niet geregistreerde vreemdelingen van niet Belgische nationaliteit, dat wordt beschouwd als racisme, zelfs als dit een wetenschappelijk feit is die door een groot deel van de bevolking wordt ervaren.  I.p.v. met gewone dialoog hierover te babbelen en de essentie van het probleem aan te gaan, moet men de een na de andere wet aanpassen om de partij die de Belgische eenheid en de vakbonden 'bedreigt' gewoon uit te schakelen, waarbij manipulatie van de bevolking door weglating van informatie als middel gebruikt wordt omdat alles het doel heiligt: heksenjacht op het Vlaams Blok.

opsommingsteken

Op blz. 17 spreekt men dat het hof dat weerhoudt omwille van "woordkeuze en taalgebruik".  Alstublieft, dan moet u eens op wat forums gaan waar Vlaams Blokkers per definitie worden afgemaakt door de hetze die BBTK en volgelingen tegen hen opzet.  Ik zit in diverse vreemdelingenbewegingen, en daar hebben ze intussen geen probleem meer met mijn Vlaams Blok voorkeur, omdat ik toevallig wel vertrouwd ben met hun cultuur en omdat we daar het gesprek verder uitwerken dan te blijven hangen op terugkerende bevooroordeelde woorden van 'fascisme' en 'racisme' [in het Turks figuurlijk: hamama giren terler].  Het komt erop neer dat je misdrijven wel mag vermelden, maar dat het publiek verboden is de afkomst te vermelden.

opsommingsteken

Op blz. 18 vertrekt men van het 'opnieuw aankaarten van vreemdelingencriminaliteit'.  Je moet weten dat verkiezing na verkiezing dit probleem NIET AU SERIEU werd genomen door de regerende partijen, en ze in positieve discriminatie schakelden waarbij een vreemdeling PER DEFINITIE niet gelijk, maar meer gelijk heeft.  Je moet weten dat Vlamingen van nature uit zeer tolerant zijn, maar de kruik gaat zo lang te water tot hij barst.

opsommingsteken

Op blz. 19 idem.

opsommingsteken

Op blz. 21 is één tekst die nogal scherp is, omdat er voornamen genoemd worden.  Het is echter opnieuw in een periode waarin ernstige zaken gebeuren en er geen nationaliteiten meer mogen genoemd worden, en een aantal kranten dit bewust doen [massale des-informatie in Vlaanderen].  Maar zoals in een krant, kan men steeds een recht op antwoord eisen, zoals omgekeerd dikwijls gebeurde bij uitspraken tegen het Vlaams Blok en dat lokaal gerechtelijke OOK werd toegewezen.   Dat is de essentie van vrije meningsuiting.  Maar als de media zodanig het Vlaams Blok boycotten, dan heeft dit automatisch een menselijke uitwerking dat men nog luider moet roepen om gehoord te worden.  Pas als duidelijk werd, dat de bevolking weet kreeg van de boycot, besloot het Vlaams Blok de ratio de bovenhand te geven en NIET in te gaan op de vele scheldpartijen tegen hen, maar telkenmale onderbouwd, rationeel, en met objectieve cijfergegevens te komen, die anderen verzwegen.

opsommingsteken

Blz. 21 ook "De mislukking van het integratiesprookje" over de miljarden die in toenemende mate werden geïnvesteerd in het multiculturele na de migrantenrellen.  Een deel hiervan werd aangewend voor de rechtszaken tegen het Vlaams Blok.  Dit Vlaams Blok stipuleert letterlijk dat "de èchte kansarmen in de kou blijven staan" en alluderen duidelijk op de mislukking van dit beleid.  Wat hier racistisch aan is, begrijpen de mensen met èn zonder opleiding niet.  Het hof haalt hiervoor het 'zondebokmechanime' aan.

opsommingsteken

De feiten op blz. 22 zijn effectieve feiten.  Ik dacht dat de pers altijd feiten mocht aanhalen.  Ik kan honderden frauduleuze persartikels aanhalen over overheidsmensen incl. politici de laatste jaren.  Als ik dit doe op mijn site, wordt ik dan ook veroordeeld wegens het aanzetten van haat jegens de overheid?  Maar ja, fraude is tolereerbaar (zaak met milieuboxen werd nà de verkiezingen verzet, arrest tegen Vlaams Blok via speciale kamer extra snel VOOR de verkiezingen).  De kiezers vinden dat de fraude even strafbaar moet zijn, en gaan blijkbaar akkoord met de geldtransferten (incl. Wallonië, wat NIET wil zeggen dat Vlamingen niet sociaal zouden zijn, maar om te kunnen delen mag je jezelf niet failliet laten gaan!).

opsommingsteken

Op blz. 23 leidt de uitdrukking: "... Het Vlaams Blok biedt pasklare oplossingen" tot een oordeel dat dit slogantaal is.  Ik zie het verschil niet met "Alles kan" (VLD), "Respect" (CD&V), "Openbaar vervoer gratis" (SPa) qua slogan-inhoud.  Als we zo'n subjectieve interpretaties aan rechters overlaten, dan moeten vreemdelingen in de toekomst ernstig beginnen twijfelen aan hun eigen rechten voor bijvoorbeeld toewijzing hoederecht en dergelijke want als dat subjectief wordt dan mogen we ons rechtstelsel begraven en weet niemand nog waar hij uitkomt als hij dagvaardt of gedagvaard wordt.  Ik krijg inderdaad meer en meer zo'n problemen trouwens waarbij allochtonen nu gestigmatiseerd worden terwijl het Vlaams Blok niet aan de macht was.  Het racisme wordt toch niet versterkt door een partij die niet aan de macht is en die men uitsluit achter een Cordon Sanitaire (dat nu in de andere richting begint te werken, dus wie is oorzaak hiervan en moet veroordeeld worden?!!!!).

opsommingsteken

Blz. 23: De 'toestand van de vrouw in de islam' is terecht aangehaald.  Op de bijeenkomst van KifKif te Gent werd dit ook duidelijk in een forum met Vermeersch (de Vlaams Blok hater) en Dyab Abou Jahjah.  Vrouwenstemrecht bestaat in België nog maar sinds 1947 (!!) en het is logisch dat de Vlaming die nog maar net (en nog niet overal) ontsnapt is aan de dictatuur van de christelijke kerk, niet meteen zin heeft om discriminatie opgelegd te zien qua kledij.  Dat heel wat mensen wat heimwee hebben naar de klassieke gezinswaarde 'gezin' is hier niet vreemd aan, en ook niet de vele verslagen uit de sociale sector die net wijzen op de zeer zware financiële gevolgen van gebroken gezinnen (allochtone & autochtone).

opsommingsteken

Blz. 24: objectieve informatie over bepaalde scholen.  In Kortrijk is intussen een volledige school gesloten hierdoor, dus ik vind dat ze eigenlijk zelfs weinig feiten vermelden.  Men brengt trouwens niet de feiten alleen aan, maar steeds dat het beleid faalt.  Maar dàt is wat BBTK dwars zit, zij eten uit de hand en het huidige machtssysteem moet behouden blijven.

opsommingsteken

Het paard van Troje.  Nu maakt men daar zelfs een film over, dus...  Blz. 25: Brussel, ook problemen.  Jongens, toch, ik rij al jaren in Brussel.  Mag het niet verteld worden dat de nieuwe lichte vrachtwagens Mercedes Vito's automatisch hun deuren sluiten vanaf 15 km per uur, of doen ze dat gewoon omwille van het 'technische snufje'?

opsommingsteken

Blz. 26: Besnijdenisfeesten: reportages op TV die het gevaar aantonen mogen, publicatie daarvan door één partij mag NIET.  Discriminatie, ja maar wie wordt gediscrimineerd?

opsommingsteken

Blz. 27: 'Vilvorokko'.   Heb je het aantal Vlaams Blok stemmen gezien in deze stad van Dehaene himself?  Dus zijn deze Vilvoordenaars moordenaars, sorry racisten ('t rijmde zo mooi).

opsommingsteken

Blz. 28-29: Antwerpen à de Antwerpenaren.  Heeft u al de bestuursproblemen gezien in Amsterdam & Rotterdam.  Waarom denkt u dat Pim Fortuyn daar verkozen werd.  Er zijn al gemeenten in Nederland die bijna niet bestuurbaar zijn.  Moeten we stilletjes zwijgen tot het te laat is, uit naam van de 'lieve vrede' en almaar toegeven, toegeven, toegeven.

opsommingsteken

30: Aalst, toenemende problemen.  Als je dat aankaart is dat aanzetten tot racisme.  Waarom kwamen nooit de groeperingen zelf met concrete voorstellen om deze problemen op te lossen, waar ze ook slachtoffer van zijn.  Met de eerste generatie vreemdelingen is er nooit een probleem geweest dat hoger was dan dat van de autochtonen.  Deze eerste en zelfs tweede generatie heeft al heel wat Vlaams Blok stemmers omdat ze zich zelf bedreigd voelen!  Ik sprak in KifKif met mij vroeg: "Als ik aan uw deur komt om een tweedehands auto te verkopen, zult u dan niet schrikken".  Ik heb geantwoord, "ja, dat is normaal, ook als ik in uw land zo'n auto zou komen kopen, zou de verkoper schrikken, dat is een compleet natuurlijk fysische eigenschap (zie boeken Desmond Morris).  Maar als ik of jij vervolgens in de taal van de verkoper zou spreken, dan neem je zelf die drempelvrees onmiddellijk weg.  Als er een Belg in gebroken Frans aan mijn deur zou komen om mijn auto te kopen, zou ik omgekeerd daarna ook niet meer op mijn gemak zijn."  Hier worden toch wat zaken ernstig verdraaid.

opsommingsteken

Blz. 31: Mechelen.  Verkiezingsuitslag toont aan dat er echt wat mis is met Mechelen op bestuursbeleid.  Of zijn al deze kiezers weer racisten, en moet men misschien omgekeerd deze allemaal interneren om het probleem op te lossen.  Er moet iets gedaan worden, nu steekt men de straat over waar iets gebeurt, of heeft de politie de opdracht om op bepaalde plaatsen geen risico te lopen uit te dagen en dus afwezig te blijven.

opsommingsteken

Zo, ik denk dat deze feiten wel duidelijk mogen zijn.  Het arrest is door iedereen controleerbaar, maar het vereist ook de eerlijkheid om te vermelden dat ik verschillende klanten in de Lions Club Gent heb en hoewel daar nogal wat geheimhouding bestaat, mocht ik van mijn bron wel bevestigen dat hij Chairman was voor 2003-2004 in the Lions Club en dat men momenteel 'in stilte' (eigenlijk in intern lawaai) Hermanns Philippe gebombardeerd heeft, samen met Delens Bernard (1ste Vice Chairman).  Op de Franse uitnodigingsbrieven zag ik trouwens dat de uitnodigingen in het Kasteel van Laarne doorgaan, de eerste dinsdag van de maand (voor wie het wil natrekken, het is mijn gewoonte naast A altijd B en zelfs meer te zeggen).  Ik ga hier dus nog even door op wat mijn leverancier daarover vertelde: Ook Hermanns Philippe als zit als Gentse "rhumatologue" ook lid is van het "Les Amitiés Françaises de Gand" (http://www.dmnet.be/ndf/), en nu zal het voor sommige mensen begrijpbaar worden hoe via het Koninklijk Hof en de adel nog altijd druk kan worden uitgeoefend op het verloop van een aantal 'onzichtbare zaken' (mij is het om kennis te doen, maar tegen zo'n "kennissen" kan ik als eerlijk mens nooit op).  Deze mensen komen elkaar bijvoorbeeld tegen op http://www.francofolies.be/, maar de mensen die ik daar ken zie ik meestal op Waregem Koerse in de loges (ik heb veel cliënten in Waregem maar ook in Knokke) en er ontstaan de laatste tijd wat breuken tussen de jongeren en de ouderen.  Uit de laatste oproep aan de 'intellectuelen' citeer ik: "Il y va de la paix communautaire dans notre pays et du respect de la diversité linguistique et culturelle si cher à l'Europe. La Flandre ne peut se mettre au ban de l'Union européenne…"  Het gaat er hem dus om de communautaire vrede te bewaren in dit land.  Ze denken dat een zelfstandig Vlaanderen zich zou bannen uit Europa, maar die gevolgtrekking zie ik als intellectueel evenmin zitten.  Het wijst me er wel op dat er zeer veel zenuwachtigheid is in dat niveau, dat trouwens zeer nauw in contact staat met zowel VLD als CD&V mensen in Vlaanderen. 

Ik stel voor dat de Vlaams Blokkers die door het BBTK & ABVV achter het Cordon worden gezet, misschien hun lidmaatschap opzeggen uit eerlijke schaamte en respect.  Ik heb in het verleden al met meer succes dan hen de belangen van ontslagen werknemers verdedigd, dus zij mogen gerust beroep doen op mij in moeilijke periodes.  Het is trouwens geweten dat het BBTK alleen een echte inspanning doet als er velen tegelijk worden ontslagen.  Eén enkeling interesseert hen niet.   Ook mijn echtgenote is indertijd sierlijk in de steek gelaten geweest door de vakbond, omdat ze toevallig 'het enige lid was in die situatie' bij het faillissement van het Revalidatiecentrum Overleie te Kortrijk, waarbij ze een stuk van haar opzegvergoeding nooit heeft gezien, doordat ze bijna 30 contracten van bepaalde duur na elkaar heeft gekregen (wat volgens de wet en ook rechter Smetryns Alain dus niet kan maar echte praktijk is in de sociale sector).

5. VLD - Ontslag als VLD-lid     [vr 07 juli 2004]

Omdat we de "de houding van het Vlaams Blok inzake racisme goedkeuren" worden we ontslagen bij de VLD.

Ik verwijs uitgebreid naar deze link hiervoor en kom tot het besef dat de VLD zich aansluit bij de mensen die zich ACHTER het Cordon Sanitaire plaatsen. 

Na dit ontslag met veel 'beslag' verplicht dit mij tot het nemen van de afslag van VLD naar VL.B.  Met dit ontslag vragen ze ook een nieuw verslag dat een serieuze aanslag mèt inslag bij veel liberale collega's zal betekenen. 

6. Radio Donna, Yasmine en BV op vrijdag 10/09/04 om 14.30 h in Diva + WatchDog van Donna-chat

Mijn telefoon stond roodgloeiend van reacties op dit programma.  Als politiek geweerd moet worden in de Donna-chat dan moet dat ook op de radio.  Blijkbaar wordt ook het Cordon Sanitaire en het uitmaken van het Vlaams Blok ook zéér sterk opgelegd.  Donna was niet bereikbaar op de telefoon en op de donna-chat werd eenieder die hierover iets wou zeggen ge-banned (wie sprak ook over inquisitie en de ban van de kerk?).

Klik hieronder om de uitgebreide relaas te lezen - zend ons aub uw reactie!

 

----------

Noch racisten noch anti-racisten zijn echter welkom op deze pagina's.

* In ontwikkeling - wordt vervolgd
* Heb zelf tijdsgebrek, help mij alstublieft; naam bedrijf + reden vermelden

Laatste bijwerking: 24/06/2004, VAN BELLE Jean Marc, Bellegoed - Bellegem, 19:33 h.