Bibliotheek Kortrijk 2

Het eerste deel kon u al uitgebreid rechtstreeks lezen in deze .pdf

Maar blijkbaar is het nu 'normaal' in Het-land-dat-gek-maakt dat men NIET reageert op dit schrijven, en dus schrijven ze op 13 oktober 2004 droogweg weer dit zéér dreigende briefje aan mijn intussen 9 jaar oud geworden Marieke.

Dus eigenlijk zeggen ze gewoon weer: "Totaal onder alle voorbehoud".

Ik denk dat ik maar eens ga kijken hoe ons rechtssysteem in België nog steeds werkt, en of ik het vertrouwen verder in kan behouden.  Schulden zijn haalbaar en niet draagbaar, dus moeten zij mij dagvaarden.  Ik ga dan een tegeneis instellen wegens tergend en roekeloos geding (zelf moet ik dat geld niet hebben, of eventueel wend ik het dan aan om ergens een kleine vereniging te helpen). 

De volgende stappen van Stad Kortrijk, kunnen dan volgende zijn:

opsommingsteken Primo ofwel dagvaarden ze, en dan denken ze dat ze deze zaak kunnen halen; dan moet u dit artikel zeker verder opvolgen.
opsommingsteken Secundo hoor ik niets meer van ze omdat het bedrag te klein is, of omdat ze dit niet in de pers willen, of omdat het toch kwalijke gevolgen voor hen zou kunnen hebben.

Ik hou u in elk geval op de hoogte hiervan.  Maar misschien is het zeer leerzaam voor mij om inzicht te krijgen waar de belastingen van Kortrijk aan besteed worden, en hoe intens ze zich met bepaalde kleine zaken bezig houden.   En vermits ik sinds kort meer dan geďnteresseerd ben in alle uitgavenbegrotingen van zowel Steden, Vlaams Gewest als federaal, dwingt mijn geweten mij op dit moeilijk ingeslagene pad verder te gaan.

Op deze link, vindt u onze heden gestuurde e-mail hierover aan het gerechtsdeurwaarderskantoor zelf terug (met  verwijziging ook naar deze publicatie).

VAN BELLE Jean Marc, Boekhouder/Fiscalist - Bellegoed Bellegem, 20/10/2004, 8:20 h